top of page

NAPELEM RENDSZEREK

LAKOSSÁGI & VÁLLALATI MEGOLDÁSOK

Bízza szakértelmünkre napelemes rendszere kiépítését!

Azon dolgozunk, hogy könnyebbé, kényelmesebbé és környezettudatosabbá tegyük ügyfeleink életét. A villamosenergia-hálózatra visszatápláló napelem rendszerünk az egyik legkényelmesebb napenergia-hasznosítási mód. Lényege, hogy a rendszer által termelt energiát ügyfeleink elhasználhatják, ám amennyiben kevesebb energiát vesznek igénybe, mint amennyit a solár panelek termelnek, úgy a pluszban termelt energiát a napelemek visszatáplálják a hálózatra és így bevételt termelnek Önnek.

Az ajánlatkészítéstől az üzemeltetésig mindenben partnerei leszünk

Sok esetben az emberek attól tartanak egy napelem rendszer projekt kapcsán, hogy mivel nem feltétlenül jártasak ebben a témában, hogyan induljanak el, kitől kérjenek ajánlatot, egy korrekt ajánlatnak mit kell tartalmaznia, ha elkészül és átadták, hogyan kell megfelelően üzemeltetni és milyen szervizelést igényel a kiépített rendszer. Mi ebben kívánunk Ön számára egyszerű, érthető és hasznos segítségére lenni. Hogy az ajánlatkéréstől, az évtizedekig való gondtalan üzemeltetésig mindenre megkaphassa a választ és a megfelelő partnert.

Minden napelem rendszer telepítésének a 0. lépése a szakszerű helyszíni felmérés, hiszen enélkül nemcsak a munkát, hanem magát a tervezést sem lehet elkezdeni. Sőt, általában az is ennek során dől el, hogy egyáltalán lesz-e valaha bármilyen munka is, ugyanis a ház több szempontnak is meg kell, hogy feleljen. Lelkiismeretes tervező és kivitelező nem telepít helyszíni felmérés alapján semmilyen rendszert, ami nem hozná meg ügyfelének a kívánt eredményt és megtérülést.

Mi szükséges ahhoz, hogy a felszerelt napelemek hatékonyan működjenek?

  • Jó tájolás, hogy egész évben megfelelő mennyiségű napfény érje az elemeket;

  • Erős tetőszerkezet, ami elbírja a rendszert;

  • Minél kevesebb árnyékoló környezeti elem;

  • Megfelelő dőlésszög, hogy a napfény optimális szögben érkezzen a napelemre;

Ezek csupán a háztetőkre vonatkoznak, és emellett még a fotovoltaikus rendszer egyéb elemeire is gondolnunk kell.


NAPELEMES RENDSZEREK TERVEZÉSE
A felmérésben a villamos tervező is részt vesz, aki megállapítja milyen méretű és teljesítményű rendszert lehet/kell az adott ingatlanhoz létrehozni. Ezen felmérés alapján adunk az ügyfélnek árajánlatot. Hálózatra csatlakoztatott fotovoltaikus rendszer esetén a szükséges dokumentációkat is szakszerűen és teljes körűen elkészítjük, így az ő jelenléte mindenképp kulcsfontosságú az első helyszíni ellenőrzések során is.

A tervezés során egyszerre kell figyelembe venni biztonsági, hatékonysági és esztétikai szempontokat is.

A legjobb példa erre az inverter, amely majd a napelemek által termelt egyenáram váltóárammá való átalakításáért felel.

Igen szigorú előírások határozzák meg, hova és hogyan lehet csatlakoztatni az invertert, és mindemellett a lelkiismeretes kivitelezők arra is ügyelnek, hogy az évtizedekre felszerelt eszköz a ház esztétikai értéket se rombolja. Gyakorlatilag a fotovoltaikus rendszer esetében 40-50 éves időtartamokra tervezünk, így amit ma felszerelünk, az hosszú évtizedekig az otthonunk része lesz.

Pontosan ezért kell a környezet változásaival is számolnunk.

Gondolhatunk itt természeti tényezőkre, mint a szomszéd kertben növő fákra, vagy akár egy nagyobb épület építésére a környéken.

Mindkettő potenciális árnyékoló tényező, ami ma talán még nem okoz gondot, de lehet, hogy tíz év múlva már eltakarja a Napot a napelemek elől.

Az ilyen, és ehhez hasonló eseteknél tehát előre kell gondolkodni, ha szeretnénk maximális eredményt elérni hosszú évek múlva is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapot és elvégezzük helyszíni felmérést, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS
Épület típusa

Üzenetét elküldtük, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?!

PÁR INFO, MELY SEGÍTHET JÓL DÖNTENI

 "Mi azért és úgy dolgozunk, hogy Önnek ne főjön a feje és ne fázzon rá!"

 

  • 3 MUNKANAPON BELÜL GYORS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁST SZÁLLÍTUNK ÖNNEK

  • MEGFELELŐ FIGYELMET FORDÍTUNK ARRA, HOGY AZ ÖN IGÉNYEIT PONTOSAN MEGISMERJÜK. HOGY ÖN FELESLEGES ELEMEK ÉS KÖLTSÉGEK NÉLKÜL HOSSZÚTÁVON ELÉGEDETTSÉGGEL HASZNÁLHASSA

  • FEJLETT GÉPPARKKAL ÉS SZAKKÉPZETT MUNKATÁRSAINKKAL GYORS, PONTOS ÉS PROBLÉMAMENTES KIVITELEZÉST BIZTOSÍTUNK

  • A KÍNÁLATUNKAT ÚGY ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE, HOGY KÖNNYEDÉN MEG TUDJA TALÁLNI AZ IGÉNYEINEK ÉS LEHETŐSÉGEINEK LEGJOBBAN MEGFELELŐ MEGOLDÁST

Ajánlatkérés
tob_center_hőszivattyú_rendszer_unical.j
Tob Center Klíma Hőszivattyú Napelem Pécs
TOB CENTER
KLÍMA - HŐSZIVATTYÚ - NAPELEM - VILLANYSZERELÉS - GENERÁLKIVITELEZÉS

FORRÓDRÓT.: +36 30 969 3793

Unical hőszivattyú.png
bottom of page